Alle rettigheter 2020 Hå kyrkjelege fellesråd

Mini-Mer

Barneklubb 5.-7. klasse

Alle barn som går i 5.-7. klasse er velkommen til leik og moro, fart og spenning, spel og vener, kiosk og andakt i kyrkja.

Oppstart høsten 2020 - onsdag 9. september kl. 17.30

Mini-Mer en klubb for jenter og gutter i fra 5.-7. klasse. Vi møtes annen hver onsdag fra kl. 17:30-19:30 i underetasjen i Nærbø kyrkje.

På grunn av korona må du alltid registrere deg ved inngangen når du kommer til Mini-Mer. Alle må derfor bruke hovedinngangen, og du må ikke komme dersom du er syk. Da må vi dessverre sende deg hjem igjen.

Hva skjer på Mini-Mer? Vi starter med en fellessamling med andakt og sang. Etterpå er det aktiviteter og kiosk. Inne- og uteaktivitetene varierer etter været. Noe av det vi gjør ute er: fotball, borrelåsspill, black, landhockey, sykkelløp, kanonball, boksen av og politi og røver. Inne er det lagebord, PlayStation på storskjerm, bordtennis, biljard, airhockey, fotballspill, brettspill, avisleken m.m. Det er sittegrupper hvor man bare kan snakke og slappe av. Noen kvelder har vi bingo, eller basar til inntekt for et prosjekt vi støtter, andre ganger bilturnering, sykkelløp, krabbetur, eller skattejakt i skogen. Dette kan du lese om i programmet vårt.
Ta kontakt dersom barnet ditt trenger tilrettelegging.
Medlemskap er kr. 50,- for skoleåret 2020/21. Betal helst på Vipps ved å søke opp 128194. VIKTIG! Merk betalingen med barnets navn.

Program høsten 2020

Velkommen til mini-mer