Mini-mer

Mini-Mer en klubb for jenter og gutter i fra 5. til 7. klasse.

Vi møtes annenhver onsdag fra kl.17.30-19.30 i underetasjen i Nærbø kyrkje.

Hva skjer på Mini-Mer: Vi starter med en fellessamling med andakt og sang. Etterpå er det aktiviteter og kiosk. Inne og uteaktivitetene varierer etter været. Noe av det vi gjør ute er: fotball, borrelåsspill, black, landhockey, sykkelløp, kanonball, boksen av, politi og røver, lagebord, Playstation på storskjerm, bordtennis, biljard, airhockey, fotballspill, spille spill, avisleken m.m. Det er sittegrupper til bare å snakke og slappe av. Noen kvelder har vi bingo og basar til inntekt for barn i Ukraina. Andre ganger blir det bilturnering eller skattejakt i skogen. Dette kan du lese om i programmet vårt. Trenger barnet tilrettelegging, ta kontakt.

Medlemskap koster kr.50.- for skoleåret 18/19. Betal med vipps til vippsnr 128194. En trenger ikke å være medlem for å gå på Mini-Mer.

Påmelding til Mini-Mer åpner mandag 6. august kl. 12:00 her.

Oppstart: Onsdag 12. september

Til de voksne: Kan du tenke deg å bli med? Vi trenger flere voksne i miljøet. (snakke, spille, lage ting sammen med barna) slik at det kjennes trygt og at flest mulig barn blir sett! med oss til å bare være i miljøet. Oppgaven er å være der, (snakke, spille, lage ting sammen med barna) slik at det kjennes trygt og at flest mulige barn blir sett! Du kommer kl.17.30 og går kl.19.30. Ingen forberedelser. Interessert? Send en sms.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Åslaug Lindland, aali@haa.kyrkja.no, 93007208

facebook: Mini-Mer Nærbø Kyrkje