Påmelding til konfirmasjon i Varhaug kyrkje 2018/2019

Fyll ut felta under. Etter påmelding skal du få ei automatisk kvittering på e-post. Ta kontakt viss du ikkje får denne e-posten slik at vi kan sjå om e-postadressa er rett. NB! Dobbelsjekk at alle e-postar og mobilnummer er korrekte før du trykker send.

*Nødvendig

Konfirmasjon i Varhaug kyrkje

I konfirmasjonstida får du lære meir om den kristne trua og bli kjent med kyrkja. Me snakkar saman om nokre av dei mange spørsmåla i livet og om livet - på godt og vondt. Du få rmøte og høyre kva den kristne trua betyr for ulike menneske. Gjennom konfirmantopplegget vårt  ynskjer me at du skal få vera med på eit kjekt år med engasjerande undervisning og smalingar i kyrkja.

Kyrkjelydspedagog Siri Aarsland har ansvar for konfirmantarbeidet 2018/2019.

Invitasjonen til konfirmasjon i Varhaug kyrkje vert sendt ut til alle døypte i midten av mai. Last ned invitasjonen her.

Datoar for konfirmasjon dei neste åra:

2019:
Varhaug-konfirmantar 4. og 5. mai