Påmelding til 24 Hours Festival 2018

Påmelding til 24 Hours Festival 2018

Det braker løs igjen! 27.-28. oktober åpner vi dørene i Loen på Nærbø, hvor alle 5.-7. klassinger fra Hå er invitert. I år, som før, blir det et helt døgn med lek, moro og aktiviteter i trygge omgivelser for alle, hvor de aller fleste barna også sover i hallen. Hele festivalen bindes sammen fra scenen i hallen, hvor barna får med seg andakt og musikk.

Vi fyller hele idrettsanlegget med bungee-run, sumobryting, teambuilding, dans, lagebord, bruskasseklatring, film, ishall, putekrig, andakt, hoppeslott, fotball og mye mer. I ishallen og svømmehallen har vi egne aktiviteter, og barna får servert både pølser, pizza og de måltider som trengs gjennom døgnet.

24 Hours Festival avsluttes med familiegudstjeneste søndag kl. 11 i hallen. Her er hele familien invitert og deltakerne får vise fram festivalen gjennom bidrag og bilder fra døgnet som har gått.

Deltakeravgiften er på 500 kr.  Dette forutsetter at du blir medlem i Skjærgårds Live Hå (SG Live), som er medarrangør på 24 Hours Festival (mer info om SG Live finner du på www.24festival.no/medlemskap).  Et medlemskap her er helt uforpliktende og medlemspengene på kr. 100,- er inkludert i de 500 kronene. Medlemskapet gjelder for 2018-2019. Ønsker du derimot ikke å bli medlem i SG Live, er deltakeravgiften på 650 kr.  Vi får støtte til 24 Hours Festival for hver deltaker som er medlem i SG Live, derfor er det dyrere for ikke-medlemmer.

Vi trenger med oss mange frivillige ledere på festivalen. Dersom du har mulighet til å være med, ta gjerne kontakt med oss på 992 14 825, eller send en e-post til kontakt@24haa.no.

Påmeldingen åpner mandag 10. september, kl. 8,
og all påmelding skjer via skjemaet på denne linken.


Del denne artikkel på e-post

Del på sosiale medier