Menighetsweekend for Varhaug sokn

18.-20.jan 2019 på Tonstadli

Påmelding til neste års menighetsweekend for Varhaug og Vigrestad åpner fredag 14. sept. kl. 09:00.
Meld deg og din familie på i tide. Det blir fort fullt!

18.-20.jan 2019 på Tonstadli
Tema: Den Hellige Ånd

Priser: (med forbehold om prisendringer)
Voksen: 1.520kr
Barn(3-17): 620kr
Barn(0-2): gratis

Er dere flere enn 4 i familien får dere 50% på hvert ekstra barn (310kr per barn).
Maxpris for en familie med 2 voksne: 4.900kr
Maxpris for en familie med 1 voksen: 4.000kr
Utvask og BADING I TONSTADBADET lørdagen er med i prisen. Det er ingen tillegg for stort rom/hytte.
Dere trenger bare riste madrasser, legge dyner fint på plass og kaste søppel.

Ved påmelding, betaler dere et depositum på kr. 500,- til kontonr.: 3201 25 27682.
Menighetsweekenden skal forhåndsbetales innen 4.jan 2019 til samme kontonr. Da er det RESTEN av beløpet som skal innbetales.
Totalbeløpet for hver familie blir sendt ut på Mail til alle påmeldte før denne datoen.

AVBESTILLING: Ved avbestilling før betalingsfristen 4.jan 2019 tilbakebetaler vi hele beløpet, inkl.depositumet. Ved avbestilling etter denne datoen tilbakebetaler vi hele beløpet, med unntak av depositumet på 500kr. Men, ved avbestilling senere enn 8 dager før avreise kan man risikere å måtte betale full pris. (Dette trer kun i kraft hvis vi ikke har flere familier på venteliste.)

Dette må dere huske å ta med:
-    gode uteklær, eventuelt akebrett, ski hvis det er snø
-    innesko
-    håndklede
-    dynetrekk/putetrekk/laken (Det er dyner og puter på rommene/hyttene)
-    babystol (Tonstadli har ikke nok babystoler til alle. Husk å skrive navn på)
-    baderinger etter behov. ( Badehette er ikke påkrevd)

Trykk her for påmelding til menighetsweekend - Åpner fredag 14. september 2018 kl. 09:00

Hilsen komiteen
Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe!

Astrid Varhaug – 901 24 015 – astridvarhaug@outlook.com